Ponedeljak, Decembar 13, 2010

Ja Sam Misao

Ja sam Misao.
Oblikujes me mastom i dajes mi razne tokove.
Ponekad sam bezobrazna, ponekad lazljiva, ali ipak Tvoja.
Ponekad sam iskristalisana jasnom zeljom i pokusavas telepatski da me posaljes osobi do koje ti je stalo. Delis me sa tom osobom i nudis me bez zahtevanja. Ne zanimaju te druge misli, jer imas mene i ja sam ti dovoljna. Uzivam u tvojoj paznji i tvom aktivnom bavljenju Mnom.
Ja znam da budem ponekad dvomislena, ponekad provokativna, ponekad ti izmamim osmeh tako nehajano, da se svi oko tebe zapitaju o cemu li razmisljas. Ne znaju da sam ti ja u glavi i da samo o meni razmisljas. 
Ponekad umem da ti bezim i onda uzivam u tvom jurcanju za mnom, u tvom prisecanju gde bih mogla da budem i zasto sam pobegla. Trazis me  po najskrovitijim delovima secanja i plasis se da se nisam zauvek izgubila.
Ja sam tvoja srecna misao!
Kao najdivniji kliker tek izvucen iz pakovanja, kotrljam se oko tebe i cinim te svim tim sto vec jesi. Deo sa tvoje svakodnevice, deo svakog tvog budjenja; uljuljkam te u san i ponekad ti se pretvorim u sanjarenje, a onda zbog mog nemira u zatvorenom prostoru tvoga Uma, osetim klaustofobiju kao da ces me zauvek ostaviti tu. kao da me nikada neces pretvoriti u delo. I uplasim se, a ja kad sam preplasena tebi srce kuca brze. Jace. Ritmicno, ali brzo. Prebrzo! Onda mi bude zao i transformisem se u neku srecnu Misao i uletim ti u glavu kao vetar. Zaposednem ti psihicki prostor i uzivam u tvojim pokusajima da me se otarasis.
Ja sam tvoja Misao.
Ne dajes me skoro nikome, ne zelis da me delis.
Volim taj osecaj sigurnosti kod tebe; daje mi svu  originalnost i autenticnost jednog pripadanja to somebody. Volim kada me oblikuje tvoja podsvest i onda te plasim tim oblikom, a nemas pojma da si me sam oblikovao tako strasim maskama.
Volim sto sa tvoja...
Volim oblikovanje tvojim recima, shvatanjima, razmisljanjima, iskustvima, raznim bojama retke duge koja se odavno sakrila tamo negde, medju Bogovima...
Mogu biti uzasno jednostavna ili nepodnosljivo komplikovana.
Mogu biti zapanjujuce lenja i zapostavljena, ali takodje mogu biti i pazena, mazena i poklonjena.
Dok sam Tvoja, nije vazno kojim oblikom ces me oblikovati ...
Zamisli me...can You?

... [Odgovori]

Sta zamisljas?

Comment by bezimena (12/13/2010 23:01)

[Odgovori]

Evo zamišljam... :))

Comment by mcdreamy (12/13/2010 22:30)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me